Kväveprotoxid är en luktfri och färglös blandning, den appliceras från näsan med hjälp av en mask och stör absolut inte personen. Det absorberas snabbt av lungorna vid inandning och visar dess effekt inom 3-5 minuter. Utan förlust av medvetande (utan att somna) ger dess lugnande effekt lättnad till personen, eliminerar rädsla och ångest hos personen. Det är också känt som “Lustgas Patroner” eftersom det har en skrattande effekt vid inandning överdrivet. Även om effekterna av kväveprotoxid varierar från person till person, observeras de vanligtvis i form av stickningar i fingertopparna, händer och ben, domningar runt munnen och allmän avkoppling i hela kroppen.

Beställ billig lustgas patroner i Stockholm med hemleverans här
Gzelly
Gzelly Express

Medvetandet är klart under applikationen, en person kan lätt andas, svälja och prata. Tack vare gasens avslappnande effekt försvinner personens ångest, smärtgränsen stiger och därmed kan alla behandlingar enkelt utföras.

Beställ Lustgas Tuber i Stockholm
Köp och beställ lustgas patroner här
Beställ lustgas patroner online här

Kväveprotoxid är en blandning som tolereras mycket väl av kroppen, och så snart den gasas, utsöndras den snabbt från kroppen.Efter proceduren är det inte nödvändigt att hålla personen under observation eller att åtföljas av någon annan, effekten försvinner snabbt och personen återvänder till sitt dagliga liv.

Köp lustgas patroner i Stockholm billigt
Beställ lustgas patroner med hemleverans
Köp lustgas tuber patroner i Stockholm
Köpa Lustgas Patroner i Stockholm billigt